helenfredholmblogg

Etter flere år med samme nettside, blogg og nettbutikk var det på tide med fornyelse

helen-fredholm-blogg

Fredholm hage på Toten har vært åpen for publikum i sju år nå. Omtrent like lenge er det siden jeg opprettet Fredholm.no, og noen år senere åpnet jeg nettbutikken.

Bloggingen har jeg drevet med i åtte år, og den er noe jeg har hatt stor glede av hele veien: Ikke bare får jeg mange hyggelige tilbakemeldinger her, men jeg setter pris på muligheten til å møte interessante og interesserte mennesker også på denne måten.
Ellers håper jeg at bloggen kan inspirere folk til å bli glad i hagene sine, og finne ut at å ha en koselig, fungerende hage ikke behøver å innebære stress og mas fra ende til annen. I tillegg blir det litt håndarbeid i god cottage garden-ånd.

Så jeg håper du blir med meg videre. Hvis du har kommentarer håper jeg du benytter kommentarfeltet flittig.
Nyheter fra meg og hagen får du fortløpende på Facebook, og på Instagram legger jeg ut bilder av alt som rører seg i hagen.

Nettbutikken til Cottage garden Shop finner du her.

Takk til alle som har fulgt meg siden oppstarten og til dere som har kommet til underveis – jeg håper vi kan fortsette å e-treffes. 

Comment