Det er på tide å komme med litt informasjon om hva som kommer til å skje hos oss i år.

4. og 6. mai holder jeg fotokurs for Østre Toten Hagelag. Det er ennå igjen noen plasser. Les mer om kurset HER

Jeg har noen hageforedrag igjen på kalenderen. Det er Hvaler Hagelag 8. mai og ekstraforedraget på Totenvika Galleri- og Kulturkafe 11. mai. Her er info om det:

20. og 21. mai deltar vi på Hagefesten på Stallgården på Eidsvoll Verk .  Her vil det bli lansering av den nye roseboken min:

28. mai deltar vi på Hagedagen på Totenvika Galleri- og Kulturkafe.

Innimellom dette er det dugnadstid i hagen på Fredholm. Har du lyst til å lære litt om Cottage Gardening og få planter som lønn for innsatsen er du velkommen. Kryss av for tidspunkt som kan passe deg her:

http://doodle.com/poll/aqd52p3dqtvzm7yw

I år forsøker vi å åpne hagen litt før enn tidligere sesonger. Første åpningsdag bli lørdag 10. juni. I tillegg vil hagen være åpen hver dag i uke 27. Da vil det være litt forskjellige ting som skjer i hagen. Vi får besøk av flinke folk fra Østre Toten Husflidslag, av Tommy og Kenneth i Gardenlivling og av Marit Myrstad med blant annet planter fra Plantearven. Det vil også bli en egen "Miss Marple" aften. Ta på deg hatten du har og få scones eller applecrumble servert med nostalgiske toner fra strykere og duft fra roser. Mulighet for påmelding kommer.

Fredholms Trio holder også konsert i hagen i år. Dato blir annonsert senere.

Gleder meg til sommer!!

 

 

1 Comment